Anna i den Rosakokboken 💖

Nu får jag äntligen berätta att jag är en utav 20 starka kvinnor som på flera eller ett & annat sätt har erfarenhet utav Cancer. Som nu fått äran att vara delaktiga i detta mycket behjärtansvärda Bokprojektet. Den Rosakokboken där 100kr per Bok, oavkortat går till Cancerfonden & deras fortsatta forskande utav Cancer.

💖 För att beställa ditt exemplar av den Rosakokboken ~ Går du bara in på www.denrosakokboken.se
Där kan du bland mycket annat läsa allt om vilka alla vi 20 deltagare är ~ Jag vill rikta ett stort TACK till min fina vän Anna Benson som skrivit boken & så vänligt låtit mig få vara delaktig i det här 🙏
Tänk om vi hade vetat att detta skulle ske, för 23 år sedan då jag började köpa Julgran varje Jul utav din gulliga pappa på Torget i Gamla Enskede😉 Nu hoppas jag att denna ROSA ( såklart!!!! BÄSTA färgen alltid!!! ) kokbok med våra 20 personliga Recept & relationsberättelser med & om Cancer kan stötta, inspirera & glädja många många underbara medmänniskor & att det kommer in riktigt mycket pengar till stöd för Cancerfonden & all deras fantastiska forskning.

Tack till just DIG som redan NU besöker hemsidan på www.rosakokboken.se & föreställer ditt exemplar 🍃🌸🍃💖🍃🌺💖

image Jag kommer lägga upp ännu fler bilder snart ~ Stor varm kram Anna 💖

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>